U heeft een woning te huur?

Mogen wij uw woning verhuren?

Zoekt u een betrouwbare en deskundige partij voor de verhuur van uw onroerend goed, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw woning niet alleen in korte tijd maar ook vertrouwd te verhuren. Middels zorgvuldige screening gaan wij op zoek naar de huurder die past bij uw wensen en binnen de door u gestelde termijn. Heeft u een appartement, studio, kamer, tussenwoning, vrijstaande woning of wat voor woonruimte dan ook te huur, of misschien een parkeerplaats of garagebox, dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Graag maken wij met u een afspraak om onze dienstverlening toe te lichten, uw woning te bekijken, foto's te maken en samen met u een inventarisatiestaat op te maken. Ook adviseren wij u vanzelfsprekend bij de verhuur van A tot Z en zijn wij de eerstelijns vraagbaak voor uw verhuurperikelen.

Overweegt u om voor het eerst uw woning te gaan verhuren?

Om tot het verhuren van uw object over te gaan is het verstandig dat u zich goed laat informeren. Het verhuren van onroerend goed brengt immers veel met zich mee. Graag maken wij met u een afspraak om alle ins en outs met u door te nemen zodat u in staat bent een weloverwogen en voor u goede keuze te maken.

Laat het beheer van uw onroerend goed aan ons over!

Indien u de zorg van uw onroerend goed liever uit handen geeft dan kunnen wij dit van u overnemen. Hierbij kunt u denken aan technisch beheer maar ook aan financieel beheer. Of beiden. Zie hiervoor ook onze pagina "beheer". Graag informeren wij u hier nader over.

 

Huis - hand (2).jpg    Uw woning is bij ons in goede handen!

 

Neem gerust eens contact met ons op!

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 073-6314856 tijdens kantooruren, of middels het sturen van een e-mail aan info@hertogwonen.nl. Graag maken wij met u een afspraak op ons kantoor aan de De Gruyterpassage 8 te ’s-Hertogenbosch (centrum, zijstraat Orthenstraat).